MENÜ
TIENS
Termékek
Tisztító, méregtelenítő termékcsoport
Pótló feltöltő termékek
Készülékek
Helyreállító, egyensúlyba hozó termékcsoport
Egészségvédő hatású diétás élelmiszerek
Biokalcium
Immunerősítők
Agyserkentő biokalcium
Fogyni éhezés nélkül
 

Ahhoz, hogy megszabaduljunk a betegségektől, vagy megelőzzük azokat, legelőször meg kell tisztítani a szervezetünket az összes mérgező salaktól, székletkövektől és más ártalmas lerakódásoktól.

A tisztítást mindig a bélrendszerrel kezdjük, utána tisztíthatjuk a többi szervet. Tilos a tisztítást végezni, ha akut betegség áll fenn (pl. magas láz, nőgyógyászati problémák). 

Feltétlenül szükséges betartani a vízdiétát (naponta 6-8 pohár tiszta vizet vagy szénsavmentes ásványvizet kell meginni).
Magas vérnyomásban vagy vesebetegségben szenvedő embereknél a vízmennyiség csökkenthető napi 4-6 pohárra.

Több figyelmet szenteljünk a higiéniának (zuhanyzás, fürdés, szaunázás), mert a salakok nemcsak a vizelettel és a széklettel távoznak, hanem a bőrön keresztül is.

Az ősi kínai orvostudomány szerint a bélrendszer tisztítását a vastagbél-meridián legaktívabb időszakában kell végezni, vagyis reggel 5-7 óra között, vagy 21-23 óra között.

A tisztító méregtelenítő termékcsoport termékei:

 

Fogyasztó tea (Slimming tea)


Antilipid tea


Dupla cellulóz


Digest


Triestop classic


Triestop instant


 

Chitosan

 

 
Mivel a termékek táplálék kiegészítők, az orvos által elkezdett kezelést bizonyos estekben nem helyettesítik,csak kiegészítik.A megfelelő hatás elérésének észlelésekor konzultáljon kezelőorvosával!

 

Tisztítás, fogyás

Ahhoz, hogy megszabaduljunk a betegségektől, vagy megelőzzük azokat, legelőször meg kell tisztítani a szervezetünket az összes mérgező salaktól, székletkőtől és más ártalmas lerakódástól. A szervezet méregtelenítésében és a fogyás elősegítésében segíthetnek a kategóriában található szerek.

 

Tianshi teakeverék (Slimming tea)

Tianshi teakeverék (Slimming tea)

 

Jellemzői

 • növényi kivonatokat és zöldteát tartalmaz
 • kedvezően befolyásolja a szervezet anyagcsere folyamatát

 

Fogyasztói ár: 4.230 Ft

Termék 4
Digest tabletta

Digest tabletta

 

Jellemzői:

 • probiotikumokat (bifidobaktérium, laktobacillus acidophilus), növényi rostokat, lenmagot, almapektint, kaprot tartalmaz
 • jótékonyan befolyásolja a bélflóra egyensúlyát
 • segíti az emésztést és az immunrendszert


Fogyasztói ár: 7395 Ft

 
  

 

Termék 6
Banting Vegetal Essence fogyasztó tabletta

Banting Vegetal Essence fogyasztó tabletta

 

Jellemzői

 • növényi kivonatokat, étkezési rostokat, cellulózt, tengeri moszatot, galagonyát, édesköményt, csillagánizst, dextrint tartalmaz
 • jótékonyan befolyásolja a bélrendszer működését, természetes tisztulását
 • szabályozza a zsírok és szénhidrátok felszívódási mechanizmusát

Fogyasztói ár: 6.580 Ft

 
  

 

Termék 7
Növényi eszencia fogyókúrázóknak

Növényi eszencia fogyókúrázóknak

 

Fő összetevői:

 • cikória
 • zöldtea
 • szilva
 • csillagánizs
 • nyers nádcukor
 • szőlőcukor

Fogyasztói ár: 7.285 Ft

 
  

 

Felhívom a kedves érdeklődő figyelmét, hogy a honlapon található információk tájékoztató jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely a betegségekkel kapcsolatban felmerülhet, és nem pótolhatják az orvosokkal vagy más egészségügyi szakemberekkel történő személyes beszélgetést és a gondos kivizsgálást!

A TIENS termékek táplálék kiegészítők, ezért az orvos által folytatott kezelést bizonyos esetekben nem helyettesítik, csak kiegészítik. A táplálék kiegészítők megfelelő hatásának elérésekor mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával!

Bizonyos tünetek mögött súlyos betegségek húzódhatnak meg, ezért mindenképpen javaslom, hogy a termékek alkalmazása előtt - a meglévő tüneteivel kapcsolatban - kérjen tanácsot orvosától!

Bizonyos tünetek mögött súlyos betegségek húzódhatnak meg, ezért javaslom, hogy a termékek alkalmazása előtt -a meglévő tüneteivel kapcsolatban- kérjen tanácsot orvosától !

A Termékek megrendelhetőek tőlem:    


Rendelés!

tiensi.origo@gmail.com 

 www.tiens.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!